2016 m. rugpjūčio 6 d., šeštadienis

Mintys atsiradusios 10km aukštyje

Tas keistas jausmas, kai mainai prasidėjo. Kai geriausias laikas yra dabar. Kai nenori nieko keisti ir tiesiog trokšti, kad viskas kas yra dabar sustingtų keletui metų.

Tą ankstų trečiadienio rytą aš palikau viską kas yra man brangu tam, kad perlipčiau per save, kad išeičiau iš komforto zonos, kad galėčiau atrasti kitokią save.
Galbūt žinot tą jausmą, kai daug kas nusibodo, kai tiesiog nori įrodyt žmonėms, kad galbūt jie tavęs dar nepažįsta iki galo, kad ir tu gali būti kitokia. Kad tu gali priimti iššūkius. Kad jie nežino tavo ribos taško, nes tu jų neturi.

Po ilgos ir varginančios, beveik 32h kelionės pagaliau pasiekiau savo svajonę. Trečiadienio naktį išėjau pro Floridos oro uosto vartus, rankoje temdama lagaminą, neramiomis ir miego trūkstančiomis akimis ieškodama savo naujos host šeimos.
Visa kas 15 metų man buvo svarbu dabar liko nugaroje, visai kitame žemyne.

Tai yra pusėtina pradžia, galimybė pasikeisti, susikurti savo naują gyvenimą metams.

 






 * Don't forget, dreams always come true* 

1 komentaras:

  1. Koks nuoširdus postas! Ačiū, Milda!
    Privertei susimastyti ir prisiminti, ką pati atradau kažkada- kad niekam nieko nereikia įrodinėti... Svarbiausius atradimus padarysi sau pačiai.... Bet tai irgi dar turėsi suprasti :) Gerų ir naujų patirčių kupinų metų- viskas tikrai tavo rankose!

    AtsakytiPanaikinti